Collega gezocht

Geplaatst op 01-02-2022 door mark

Voor de uitbreiding van onze organisatie HRM-Office zoeken wij een (startend) HR-talent voor de functie van HR-consultant.

Als HR-consultant ben je integraal verantwoordelijk en ben je het eerste aanspreekpunt rondom het personeelsbeleid van een vaste groep klanten. Jij zorgt voor de uitvoering, bewaking en advisering rondom zaken als Arbeidsongeschiktheid, Salarisverwerking en Arbeidsovereenkomsten.

Ook ga jij als HR-consultant (samen met onze deskundige collega’s) HR-projecten uitvoeren. Je moet hierbij denken aan projecten bij diverse organisaties op het gebied van functiewaardering, talentontwikkeling en/of het opstellen van personeelshandboeken. De projecten waar jij bij betrokken bent sluiten aan bij jouw talenten en interessegebieden. 

Zie jij jezelf al in deze functie? Wil jij een expert worden in jouw vakgebied? Kom dan ons team versterken!

Over de functie:

Veel van onze klanten hebben geen HR-afdeling. Aan jou de taak om deze rol op je te nemen met als uitgangspunt een kwalitatief personeelsbeleid. Jij zorgt ervoor dat bij jouw klanten de personeelsadministratie, salarisverwerking en het verzuimmanagement perfect verloopt. Als HR-consultant zit je in een ontwikkeltraject en start je met de volgende werkzaamheden:

Wat wij bieden:

Wij bieden een zelfstandige baan aan met veel vrijheid om de functie op een positieve en zakelijke manier uit te voeren. In deze functie sta je dicht bij de klant en is geen dag hetzelfde.

Verder bieden wij:

Ook bieden wij je de mogelijkheid om door te stromen naar HRM-Friesland middels ons intern doorstroommodel. Zo kun jij, als beginnend HR-consultant, doorgroeien tot een HR-manager of Assessor!

Functie eisen:

Wat vragen wij van jou?

Het zit in je natuur om je gemakkelijk te verplaatsen in zowel de ondernemer als in de werknemer. Jij vindt het belangrijk om in goed contact te staan met je klanten, maar zal niet wijken om enige overtuigingskracht te gebruiken en draagvlak te creëren waar nodig.

Daarnaast is het van belang dat je jezelf goed op de hoogte houdt van de actuele wet- en regelgeving.

Een selectieassessment (TMA) en een referentieonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Over het bedrijf:

HR is een vakgebied dat continu in beweging is. HRM-Office is daarom altijd op zoek naar HR-professionals die passie hebben voor hun werk, die van aanpakken weten én die het leuk vinden om op tactisch en operationeel niveau te werken. Herkenbaar? Dan maken we graag eens kennis met jou.

HRM-Office is partner van HRM-Friesland en FrieSelect. Samen vormen we het meest veelzijdige HR-adviesbureau van Noord-Nederland.

Sluitingsdatum:

14 februari 2022

Solliciteren:

Jouw CV kan je mailen naar info@hrm.frl waarin je kenbaar maakt dat je interesse hebt in de vacature van HR consultant.