Functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken

Functionerings-, plannings- en beoordelingsgesprekken leiden tot een betere ontwikkeling van medewerkers. En ze dragen bij aan de groei van je organisatie. HRM-Friesland ontwikkelt en implementeert een goedlopende HR-cyclus en voert deze waar nodig periodiek voor je uit.

Bijsturen en doelen behalen

We zien dat in veel ondernemingen de HR-cyclus niet of slechts voor een deel worden uitgevoerd. Zonde. Want juist met een goed ingerichte HR-cyclus kun je medewerkers feedback geven, beter sturen en ontwikkelen .

Wat kan HRM-Friesland doen?

HRM-Friesland ontwikkelt en implementeert een HR-cyclus. Hiermee zorgen we voor een aanpak waarmee elke onderneming jaren verder kan. Je kunt ons ook inschakelen om die cyclus ook uit te voeren. We zijn dan aanwezig bij de gesprekken, zorgen voor de verslaglegging en het vervolg (ontwikkeling, doorstroom of exit) ervan.

Professioneel Waarderen (PROWA)

HRM-Friesland ontwikkelde een eigen systeem voor functiewaardering: Professioneel Waarderen. Deze methode gebruiken we onder meer voor het opstellen van functiebeschrijvingen, functiewaardering en het ontwikkelen van beloningsbeleid. PROWA biedt ook modules voor het beoordelen en ontwikkelen van medewerkers. Hiermee bieden we organisaties één integraal HR-systeem aan. Vraag ons eens naar de mogelijkheden.

Training en coaching

Het voeren van een goed functionerings- of beoordelingsgesprek is een kunst op zich. Hoe pak je dit aan, hoe benader je medewerkers en hoe kun je ze stimuleren? Onze adviseurs kunnen je trainen en coachen in de toepassing van deze personeelsinstrumenten.

Jurjen Ley

Meer halen uit beoordeling en functioneringsgesprek?

Vraag het een specialist van HRM Friesland.

Neem contact op