Werken bij HRM-Friesland

HR is een vakgebied dat continu in beweging is. HRM-Friesland is daarom altijd op zoek naar HR professionals die passie hebben voor hun werk, die van aanpakken weten én die het leuk vinden om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te werken. Herkenbaar? Dan maken we graag eens kennis met jou.

Als ZZP’er aan de slag voor HRM-Friesland?

Bij HRM-Friesland geloven we in sterke netwerken. We bieden zzp’ers de mogelijkheid om voor ons te werken. Je bent en blijft zelfstandig, maar draait wel als een volwaardig collega mee in onze organisatie: je voert inhoudelijk klantenwerk uit, bent betrokken bij innovatietrajecten en acquisitie en je krijgt scholing via HRM-Friesland.

Traineeship

Werkervaring op doen, doorgroeien tot een volwaardig HR professional? HRM-Friesland geeft je de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen. Tijdens een traineeship draai je mee in onze organisatie en krijg je de ruimte om gerichte opleidingen te doen. Voordat je hiervoor in aanmerking komt, nemen we je een Talent Management Assesment af. Op basis van dit assesment geven we samen richting aan je carrière.

Stage

Als stagiair krijg je bij HRM-Friesland de ruimte om kennis te maken met alle facetten van het HR-vak. Dankzij ons diverse klantenbestand kun je een kijkje nemen in de HR-keuken van interessante bedrijven en organisaties. Daarnaast kijken we samen naar een geschikt onderwerp voor je eindopdracht of afstudeeronderzoek.

‘HRM-Friesland gaf mij de kans om ervaring op te doen via een traineeship. Als junior adviseur heb ik in twee jaar tijd het HR-vak van binnen en buiten leren kennen. En ik kreeg de ruimte om te ontdekken waar mijn kracht en mijn interesses lagen. Bij HRM-Friesland krijg je de vrijheid, is de sfeer ontspannen en denken ze met je mee. Een betere start van mijn carrière had ik me niet kunnen wensen.’

– Alco Hendriks

Kennismaken? Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Esther Kamminga

Kennismaken?

Laat ons weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Neem contact op