Arbeidsovereenkomsten en overeenkomstrecht

Specialist in overeenkomstrecht en arbeidsovereenkomsten gezocht?Met HRM-Friesland weet je zeker dat je alles goed geregeld hebt.

Arbeidsovereenkomst

Hoe vertaal je jouw personeelsbeleid naar sluitende arbeidsovereenkomsten? Waar moet een modelovereenkomst voor zzp’ers aan voldoen en heb je in je overeenkomsten alles arbeidsrechtelijk goed afgedekt? HRM-Friesland geeft je antwoorden waarmee je verder kunt

Overeenkomstrecht

Arbeidsovereenkomsten, ze zijn er in vele soorten en maten. Elk contract heeft zijn specifieke voorwaarden en juridische aandachtspunten. HRM-Friesland is specialist in overeenkomstrecht en vertaalt personeelsbeleid naar een waterdichte overeenkomst. We letten onder meer op zaken zoals:

  • Wet- en regelgeving
  • Cao-eisen
  • Correctheid van proeftijden en opzegtermijnen
  • Wijzigings- en opzegbedingen
  • Opname relatiebeding of concurrentiebeding

Houd je arbeidsovereenkomsten actueel

Wet- en regelgeving verandert. Dit heeft vaak gevolgen voor de inhoud van arbeidsovereenkomsten. Daarom is het goed om je overeenkomsten tegen het licht te houden en waar nodig aan te passen. Bijvoorbeeld in het kader van de Wet Werk en Zekerheid. HRM-Friesland integreert de nieuwste wet- en regelgeving altijd met praktische oplossingen.

Fenja Vermeulen

Meer weten over arbeidsovereenkomsten?

Schakel een specialist van HRM-Friesland in.

Neem contact op