HRM-Friesland Academie

Ben jij verantwoordelijk voor het HR-management of de personeelszaken in jouw bedrijf? Met de HRM-Friesland Academie breng en houd je jouw HRM-kennis op niveau. Hierdoor werk je effectiever, blijf je up-to-date én ontwikkel je in je vak.

Welke stappen moet je zetten bij langdurig ziekteverzuim? Hoe zit het nu met de arbowet? En met welke tools kun je het HR-werk een stuk efficiënter maken? HR is een veranderlijk vakgebied. Of je nu HR-professional bent of het HR-werk ernaast doet: je kunt bij ons terecht voor diverse leergangen om bij te blijven. Van basistraining tot verdiepingscursus.

HR-trainingen praktijkgericht

Je wilt de kennis die je opdoet meteen toe kunnen passen. In elke cursus of leergang leggen we daarom de verbinding met de praktijk. We nemen je mee aan de hand van de theorie, de nieuwste inzichten en onze best practices. Zo kunnen we een verdiepingstraining organiseren rondom een HR-thema dat nu speelt in jouw organisatie. En in onze basisleergang leg je met een HR- of personeelsplan een goede HR-basis in jouw organisatie.

Vakmensen die de praktijk kennen

Goed om te weten dat je bij de HRM Friesland Academie les krijgt van senior HRM-adviseurs. Mensen die het vak kennen, maar die ook weten waar jij als ondernemer of HR-professional tegenaan loopt. Onze trainingen bieden we aan in de lesruimte op ons kantoor in Goutum. Of, als dat jou beter uitkomt, op een andere locatie. We verzorgen ook in company-maatwerktrainingen.

Kortom, met HRM-Friesland Academie is HR-kennis altijd dichtbij.

Mirte Miedema

Jouw HR-kennis actueel en op niveau houden?

Neem contact op met HRM-Friesland

Neem contact op