De leergang HRM: de basis op orde

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het personeelsbeleid? En wil je de basis op orde hebben, effectiever werken, je kennis opfrissen? De leergang HRM biedt je alle handvatten om het personeelsbeleid in jouw organisatie te professionaliseren en te moderniseren.

Ziekteverzuim, arbo-regelgeving, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden, functiewaardering, opleidingen, beoordelingsgespreken. Onderwerpen waarmee je te maken krijgt wanneer je verantwoordelijk bent voor het personeelsbeleid. Dan is het goed om te weten hoe je dit soort zaken slim moet aanpakken. En wat er vandaag de dag van je wordt gevraagd.

Cursus HRM: Theorie ontmoet praktijk

Hoe beoordeel je personeel, hoe kun je medewerkers ontwikkelen en hoe handel je bij ziekte en verzuim? Wat betekent de Wet AVG voor je personeelsinformatie en met welke tools en systemen houd je het eenvoudig en overzichtelijk? Tijdens de leergang zoom je op al deze onderwerpen in. We doen dit aan de hand van de praktijkvoorbeelden en de literatuur.

Opstellen strategisch HRM-plan

Tijdens de leergang werk je aan een (strategisch) HRM-plan voor jouw bedrijf of organisatie. Je vertaalt de kennis die je opdoet meteen naar de praktijk en je krijgt hierbij hulp en feedback van je docent. Hiermee beschik je na afloop niet alleen over alle relevante kennis, maar ook over een plan waarmee je zelfstanding HR-beleid opzet in jouw organisatie.

Voor wie: Ondernemers, leidinggevenden, directie MKB, HR-medewerkers in het MKB.
Wanneer: Eerste leergang start op 1 september
Waar: Kantoor HRM-Friesland in Goutum
Inhoud: zes bijeenkomsten van anderhalf tot twee uur
Literatuur: Managen van Human Resources, Frank Manders en Petra Biemans [Boek is inbegrepen]
Trainer: Robert Geutjes, senior HR-adviseur en docent aan NHL/Stenden

 

 

Fenja Vermeulen

De eerste leergang start op 1 september.

We laten maximaal 12 cursisten toe. Zeker zijn van een plekje? Schrijf je dan nu in…

Neem contact op