Arbeidsvoorwaarden opstellen

Arbeidsvoorwaarden zeggen alles over de rechten en plichten van werkgever én werknemer. Dit wil je goed regelen. Tegelijkertijd wil je een stimulerend en eigentijds voorwaardenpakket. HRM-Friesland adviseert en implementeert.

Arbeidsvoorwaarden opstellen

Welke impact moeten arbeidsvoorwaarden op werknemers hebben? Welke secundaire, tertiaire of zelfs quartiaire voorwaarden helpen hierbij en welke kun je achterwege laten? HRM-Friesland adviseert bij het samenstellen van arbeidsvoorwaarden en zorgt voor de implementatie. Dit doen we in nauw overleg met opdrachtgevers.

Cao en cao van de toekomst

HRM-Friesland heeft de kennis in huis van de meeste collectieve arbeidsovereenkomsten in Nederland (cao). Op basis van deze cao’s adviseren we je over de invulling van de arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseren we over nieuwe ontwikkelingen zoals de cao van de toekomst. Ook wanneer je geen cao wilt volgen, helpen wij verder.

Arbeidsvoorwaarden implementeren of arbeidsvoorwaarden wijzigen?

Bij het implementeren of wijzigen van arbeidsvoorwaarden komt veel kijken. Dit begint bij draagvlak in de organisatie. Daarnaast zijn consequenties voor fiscus, pensioenopbouw en administratieve begeleiding zaken waar je op moet letten. HRM-Friesland brengt het in kaart, adviseert, organiseert en regelt.

We zijn je ook van dienst met het opstellen en invullen van:

  • Leaseregelingen
  • Protocollen: verzuim, privacy, re-integratie, agressie en ongewenste omgangsvormen
  • Vertrouwenspersoon
  • Opstellen personeelshandboek

Arbeidsvoorwaarden opstellen? Schakel een specialist in van HRM-Friesland.

 

Marc Bakker

Arbeidsvoorwaarden opstellen?

Schakel een specialist in van HRM-Friesland.

Neem contact op