Strategische personeelsplanning

Organisaties werken in een samenleving die razendsnel verandert. Technologieën ontwikkelen zich, markten zijn in beweging, concurrentie groeit en medewerkers vergrijzen. Dit heeft effect op je personeelsplanning. HRM-Friesland kijkt vooruit, denkt mee en zorgt voor wendbaarheid.

Strategische personeelsplanning

Wie wil anticiperen op de toekomst kan niet zonder strategische personeelsplanning. Welke groei verwacht je? Welk personeel stroomt uit en welke expertise vloeit hiermee weg? En hoe zorg je ervoor dat je straks de mensen in huis hebt om je ambities waar te maken? Met strategische personeelsbeleid zet je koers naar de toekomst.

HRM-Friesland: Mijn Populatie

HRM-Friesland adviseert over de strategische personeelsplanning voor de komende 5 tot 15 jaar. We zetten hiervoor ‘Mijn Populatie’ in. Een aanpak waarmee we op basis van diverse analyses en omgevingsonderzoek een strategie opstellen. ‘Mijn Populatie’ brengt in kaart welke kwantitatieve en kwalitatieve bezetting een organisatie op de langere termijn nodig heeft.

Start nu, profiteer later

De arbeidsmarkt verandert snel, sommige beroepen worden nu al schaarser. De urgentie van een goede personeelsplanning groeit. Alle reden om nu in kaart te brengen welke kennis en welke mensen je in huis moet halen om straks succesvol te zijn. HRM-Friesland helpt je op weg.

Marc Bakker

Meer weten over strategische personeelsplanning?

Schakel een specialist in van HRM-Friesland voor strategische personeelsplanning

Neem contact op