Arbowet en arbeidsomstandigheden

Als werkgever ben je verantwoordelijkheid voor een gezonde en veilige werkomgeving . Daarnaast wil je ziekteverzuim zo laag mogelijk houden. HRM-Friesland ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van arbobeleid dat werkt.

Arbowet en arbo richtlijnen

De zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving begint bij het voldoen aan de plichten die de arbowet en arbo-richtlijnen voorschrijven. Van arbeidsmiddelen, machineveiligheid tot persoonlijke beschermingsmiddelen: HRM-Friesland brengt in kaart wat jouw organisatie nodig heeft. We stellen plannen van aanpak op en verbeteren arbeidsomstandigheden.

Arbo richtlijnen implementeren

Veilig werken bestaat niet alleen op papier. Veilig werken begint pas echt in de praktijk. Veiligheids- en gezondheidsbewustzijn bij werknemers vraagt om continue aandacht. Hoe creëer je een cultuur waarin mensen zich bewust zijn van risico’s en zich houden aan regels? HRM-Friesland ontwikkelt, implementeert en coacht.

Gezond werken

Mensen die fit zijn en goed in hun vel zitten, zijn productiever en verzuimen minder. Alle reden om je medewerkers naast het werk te stimuleren tot een gezonde leefstijl. HRM- Friesland adviseert over mogelijke instrumenten, best practices en vertaalt deze naar beleid.

Jorrit Osinga

Advies over arbowet en arbo richtlijnen?

Vraag het een specialist van HRM-Friesland

Neem contact op.