Barometer Personeelsbeleid

Hoe staat het met het personeelsbeleid in jouw organisatie? Kun je op je loonkosten besparen? Wat gaat goed en wat kan beter? De Barometer Personeelsbeleid van HRM-Friesland geeft snel en zeer volledig inzicht in de stand van zaken en de ontwikkelpunten.

Personeelsbeleid verbeteren

Zijn de salarissen nog wel marktconform en wordt er wel genoeg gestuurd op verzuim? Hoe staat het met de functiebeschrijvingen: passen ze nog bij de organisatiedoelstellingen? De Barometer Personeelsbeleid is een instrument dat personeelsbeleid en bedrijfsprocessen in kaart brengt. Onder meer op basis van branchevergelijking aan de hand van CBS-statistieken en het 5A model.

Personeelsbeleid professionaliseren

Op basis van de quickscan HRM adviseert de Barometer hoe je jouw personeelsbeleid slim en snel kunt verbeteren. Bijvoorbeeld: je salarishuis aanpassen om loonkosten te besparen, doelstellingen opstellen om je verzuim terug te brengen of loopbaanbeleid te ontwikkelen zodat je ook straks nog concurrerend bent.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De Barometer HRM neemt de volgende zaken onder de loep:

  • Algemene bedrijfsgegevens
  • Arbeidsomstandigheden
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidsorganisatie
  • Arbeidsvoorzieningen

quickscan

 

Demo

Log in op onze demoversie (wachtwoord: demo, gebruikersnaam: demo) en ervaar wat de Barometer Personeelsbeleid voor jouw organisatie kan betekenen.

Licentiehouder worden?

De Barometer Personeelsbeleid is ontwikkeld door HRM-Friesland. Licentiehouder worden van deze methode? Vraag eens naar de mogelijkheden.

Wayne Broers

Hoe up-to-date is jouw personeelsbeleid?

Vraag de quickscan HRM aan bij één van onze specialisten.

Neem contact op