Up to date abonnement

Niets zo veranderlijk als personeelsbeleid. Elk jaar is het een komen en gaan van wetten, regels en inzichten. Maar welke zijn relevant voor jouw organisatie? En wat zijn de gevolgen? Met het HRM up-to-date abonnement blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Heb je de leergang HRM doorlopen? Dan is het up-to-date abonnement dé ideale manier om bij te blijven bij alle veranderingen en ontwikkelingen. Tijdens een jaarlijkse ‘bijspijker-bijeenkomst’ praten we je helemaal bij. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen over jouw situatie.

Trends en ontwikkelingen

We gaan niet alleen in op wet- en regelgeving. Je krijgt ook tips over nieuwe tools en instrumenten die je kunnen helpen om persooneelszaken slimmer en effectiever in te vullen. En we bespreken de nieuwste trends. Uiteraard is het altijd leerzaam én herkenbaar om te vernemen waar je collega’s zoal tegen aanlopen.

Het abonnement

Met het abonnement heb je elk jaar recht op één bijspijker-bijeenkomst. We organiseren elk kwartaal een zo’n bijeenkomst. Hierdoor heb je meerdere mogelijkheden om aan te sluiten. Vooraf aanmelden is wel vereist en de bijeenkomst gaat door met minimaal 5 deelnemers

Voor wie: Ondernemers, leidinggevenden, directie MKB, HR-medewerkers in het MKB.
Wanneer: Eerste bijeenkomst start op
Waar: Kantoor HRM-Friesland in Goutum of op locatie
Inhoud: een dagdeel

 

Arnout Batterink

Op de hoogte blijven van actuele HR-ontwikkelingen?

Vraag eens naar ons up-to-date abonnement

Neem contact op